marți, 19 aprilie 2011
Reteta pizza fara blat
8 oua, 8 linguri faina, 4 linguri ulei, busuioc, oregano, sare, piper, 300 g branza telemea, 6 linguri ketchup, sunca, rosi, masline, ciuperci, cascaval ras.
Eu am pus jumeri si parizer si ceapa verde si castraveti murati pe langa ingredientele de mai sus.
Se face un aluat ca la clatite, putin mai gros un pic din cele 8 oua, 8 linguri de faina, 4 lingrui de ulei. Apoi se pune aluatul in tava dupa ce s-au pus si sarea, busuiocul, oregano si piperul. Apoi se taie celellate ingrediente si se adauga si ele peste aluatul din tava si uitati ce pizza delicioasa iese dupa 30-40 de minute lasata la cuptor la foc mic.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Nu m-am gandit niciodata la varianta asta, ca se poate face un blat de pizza dintr-un aluat de clatite. M-ai facut curioasa si precis o sa incerc si eu. Trebuie sa fie taaare delicios :))
RăspundețiȘtergereDa, doris si sa stii ca e tare gustoasa si acest fel de pizza.
RăspundețiȘtergere