marți, 5 aprilie 2011

Brasovul intr-o dimineata de sambata, 2 aprilie 2011





In Piata Sfatului la ora aia matinala nu erau decat mestesugarii care-si pregateau marfa pe tarabe....si eu bine inteles veneam de la alergari de pe terenul de la Sportiva.


Poarta Schei la ora diminetii...

Pe teren la Sportiva la ora aceea nu mai era decat o persoana care alerga, si eu bine inteles, deci aveam pereche....:)

2 comentarii:

  1. una din etapele primaverii pe care o iubesc tare este cand copacii abia infrunzesc insa frunza inca mica asa ca in coroana copacului in jurul ramurilor groase care pareau adormite apare un norisor de parca cineca a spreiat peste ele cu verde crud... Asa apare inn poza salcia aceea de langa Universal (aka Star)

    RăspundețiȘtergere
  2. Maria, ce spirit de observatie ai. Sa stii ca de asta am facut poza mi-a placut copacul cum era inverzit - salcia si cum arata Tampa printre cerul incetosat si inorat si l-am prins si pe nenea ala instantaneu care traversa strada de zici ca venea la pozat...:)
    Inca castanii(de la liceul Unirea) nu au nici muguri inverziti inca, arata cam tristi pe langa salcia din coltul Universalului care e mandra de frunzutele ei verzi care prospera pe zi ce trece....Imi place ca te uiti cu mare atentie la pozele facute de mine, promit sa fac altele si mai frumoase si sa prind instantanee mai frumoase daca se poate, eu o sa ma straduiesc, doar sa am material in moemntele in care pozez....

    RăspundețiȘtergere