luni, 7 martie 2011

Vine primavara in orasul de la poalele Tampei?!, oare?!, 7 MARTIE 2011

Maria, sper sa-ti placa aceste poze cu Brasovul la inceput de primavara caci le-am facut special ptr tine ptr ca stiu ca iti plac, asa poate iti alin dorul de casa si te tin la curent cu tot ce ne inconjoara in acest oras frumos pe care multi dintre locuitorii lui nu stiu sa profite de sansa pe care o au nascandu-se intr-un astfel de oras frumos cum este orasul de la poalele Tampei.

Uitati si o poza cu Casa Armatei din Brasov si cateva petece de zapada in parcul central, pe semne ca vine primavara in Brasov in curand.
Poarta Ecaterina din Brasov.
Si Poarta Schei din Brasov.
Liceul Andrei Saguna din Brasov.
Baza Sportiva Olimpia din Brasov, unde acum este patinoar, dar sambata la ora 17,30 nu era nimeni pe patinoar, soc ptr mine, nu ma asteptam din cati locuitori are Brasovul sa nu mearga nimeni la patinoar la ora aceea, eu fusesem dimineata la prima serie la patinoar si atunci au fost vre-o 20 de persoane.
Terenul de la liceul Sportiv pe care alerg eu de cum da primavara inca mai are petece de zapada pe el, dar imediat ce vine primavara va fi practicabil.
Undeva la un giratoriu pe strada Castelului din Brasov.

Uitati ca avem si noi cladiri frumoase cu statuete pe ele ca in Italia, Spania si alte tari frumoase din Europa...:), dar pacat ca nu stim sa le scoatem in evidenta ca sa putem sa le punem in valoare....sau multi trecatori nu le observa ca nu se uita pe sus....
Si strada Republici pozata de mine intr-o zi de sambata dimineata, matinal pe la ora 9,30.
Doar cativa trecatori la ora asta asa matinala si cu mine care faceam poze daca nu am avut somn si stare sa stau in casa :)
Prefectura, liceul Unirea si in spate Tampa pe fundal....si cladirea Modaromului....
In parcul central statuia lui Nicolae Titulescu vegheaza indiferent de vreme, de anotimp, de zi sau noapte....
In parc la ora aceasta matinala de sambata , 9,30 eram doar eu si porumbeii, frumos ca era o liniste tare placuta si aer curat.
Si inca zapada nu a disparut de tot din Brasov, dar se anunta ca vine primavara curand....

Uitati si undeva in zare se observa Cetatea Brasovului acum ca au taiat padurea se vede cu ochiul liber de jos din parcul central, dar oare asa o sa o viziteze mai multa lume daca e vizibila ochiului acuma?!, oare?!


2 comentarii:

  1. Nu-mi alina dorul, ba din contra...

    RăspundețiȘtergere
  2. Maria, sper ca asa te pot tine la curent cu orasul natal cum arata in fiecare anotimp, mi-am propus ca de acuim inainte sa fac poze in fiecare anotimp si sper sa reusesc sa surprind peisaje frumoase care sper sa-ti placa mult de tot.

    RăspundețiȘtergere