luni, 6 septembrie 2010

Reteta de ciuperci cu cartofi si oua



Ciuperci cu cartofi si oua
Durata: maxim 60 min
Ingrediente: 1 kg de cartofi, 500 g de ciuperci, 200 ml de ulei, 2 linguri de faina, 6 oua, 2 lingurite de unt, 1 pahar cu lapte, 100 g de cascaval ras, 100 g de smantana, sare, piper.

Mod de preparare: Se spala cartofii si se fierb in coaja. Ciupercile se spala, se taie felii si se calesc in putin ulei. Se face un sos alb din lapte si faina in care se adauga cartofii taiati felii, ciupercile si ouale fierte tari si taiate felii. Se potriveste de sare si piper si se adauga 1/2 din cascavalul ras. Compozitia se pune intr-o tava unsa cu ulei, pe deasupra se toarna smantana, apoi se adauga restul de cascaval. Se da la cuptor pana se rumeneste. Se serveste cu salata de sezon sau cu sos de rosii sau chiar si simpla, e un deliciu, incercati si o sa-mi spuneti.
Uitati ce mancarica buna am facut eu intr-o vineri seara, am papat cu mamicuta de credeam ca ne pocnesc burtile :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu