miercuri, 21 martie 2012

Colectia de primavara....ultimele tablouase din quilling














Pe aceste tabloause - cosulete cu flori o sa le cadorisesc la diversi cunoscuti caci ptr asta le-am mesterit...mai ales ca acum se apropie Pastele e un prilej bun de dat cadou un astfel de tablouas din quilling.

6 comentarii:

  1. Foarte frumoasa si seria asta de tablouase...Cand ai timp tu Dori, sa faci atatea?!...Am vazut cateva flori care mi-au placut in mod special: cele ciufulite si floricelele cu 4 petale in 2 culori (poza a patra).Superbe!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai mai Doris ziua mea incepe la 6 dimineata si se termina de obicei la ora 1 noaptea, asa ca in acest timp muncesc intr-una ca o furnicuta si la munca si acasa. Din cand in cand sunt foarte obosita si imi inchei ziua la ora 22 seara si mai sunt si zile cand nu mesteresc nimic, dar de obicei aceste zile sunt o exceptie si foarte rare. Asa ca sunt o persoana foarte activa...in timp ce pun o masina de rufe la spalat mai fac cateva petale la o floricica si tot asa pana reusesc sa mai termin un tablouas....acum vreau sa ma apuc iar de facut bijuterii din fimo daca mai e bun lutul polimeric pe care-l mai am de anul trecut....mai vreau sa si pictez si multe alte chestiuni, dar sincera sa fiu nu stiu daca o sa reusesc sa imi duc la bun sfarsit aceste proiecte intr-un timp prea scurt caci vremea de afara e prea frumoasa ptr a sta in casa, asa ca de acum inainte o perioada de timp o sa am alte activitati....zilele astea mi-am sapat gradinuta din curte, ai vazut ce ghiocei frumosi am?! eu i-am plantat, e rodul muncii mele si tare ma bucur de ei si sunt mandra ca rodesc an de an.... Deci Doris secretul mestesugului meu este in bunavointa mea care vine din sufletul meu, iar creatia atunci vine de la sine putere daca ai bunavointa...

      Ștergere
  2. Sunt foarte frumoase, parca ar fi "rupte din soare". Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multam mult. m-am mai uitat si eu pe blog-ul tau si am vazut multe chestiute frumoase...am bagat de seama ca si pictezi si faci si margelute cu tehnica PEYOTE, imi poti da cateva detalii te rog caci si eu vreau sa ma apuc de margelit prin aceasta tehnica....mi-amn cumparat cateva pungute cu margelute marunte diverse culori si ata - guta cum ii spune in termenii margeluitului...si ce-mi mai trebuie inafara de incgizatori. Ce ma intereaseaza cum poti ajunge sa faci acele modelase din margelute deosebit impletite?!

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate ne intalnim zilele acestea si o sa-ti explic. Tel. meu 0766 55 33 48

    RăspundețiȘtergere
  5. Multam mult, am retinut numarul de telefon,sa vad cum stau cu timpul liber poate te sun joi dupa masa si ne si vedem dar nu promit nimic deocamdata.

    RăspundețiȘtergere